Karriär

ARBETA MED OSS

Vi är ett gäng glada kolleger som tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi vet att arbetsglädje och engagemang ger nöjdare kunder. Och det i sin tur gör att vi tycker det är ännu roligare att jobba just här.

Axia är ett litet företag och för att behålla det ”lilla företagets kultur” när vi fortsätter att växa är rätt mix av personligheter, bakgrunder, erfarenheter och kompetenser av största vikt.

Våra ledord är frihet under ansvar och värdegrunden är stark – vår framgång styrs inte av ”vad” utan av ”vem”.

Kundens behov är alltid i centrum när vi arbetar, men vi fokuserar också på oss själva och vår arbetsgrupp. Vi gör saker tillsammans, vissa i anslutning till arbetsdagen, t ex tar en öl eller vin efter jobbet eller spelar golf. Men vi åker också utomlands minst en gång per år på konferensresa.

Förutom vårt huvudkontor i Stockholm har vi ett kontor i Grekland i den natursköna universitetsstaden Ioannina. Det kan ge medarbetare möjligheten att arbeta utomlands.

Vi jobbar ständigt med att ha inspirerande och engagerande arbetsuppgifter samtidigt som vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling.

Vi vill att varje dag ska vara en ny upplevelse.

PERSONLIG UTVECKLING

Vi ser den enskilde individens personliga utveckling som en viktig och drivande kraft för hela företagets utveckling. Vi hjälper varandra att lyckas med projekt, att utvecklas i våra roller och vi uppmuntrar till kurser och utbildningar.

På Axia existerar ingen traditionell hierarkisk organisation istället coachar och hjälper vi individen att agera självständigt för att kunna ta egna beslut.
Vi vill att ledarskapet ständigt ska förnyas.

Oavsett drömmar och ambitioner, på Axia blir du inte en i mängden. Vi involverar alla i beslutsprocessen vilket skapar framgång – för alla.

Vi arbetar i små homogena grupperingar, allt för att bibehålla den personliga kontakten med kunden och för att variera våra roller och skapa stimulerande arbetsuppgifter.

Slutligen, på Axia vet vi även vad som krävs för att attrahera och framför allt behålla duktiga personer. Vi vill stärka kopplingen mellan medarbetarens insats och belöning och ge den enskilde möjligheten att skapa ett långsiktigt värde. Därför har vi olika belöningssystem som utformas utifrån erfarenheter, drivkraft och ambitioner.

Är du den vi söker?

Skicka en spontan ansökan till kontakt@axiait.se och berätta om dig själv